Van - saldo naar + saldo!

Beschermingsbewind door DKV Bewindvoering

De oplossing voor jouw problemen.

Groeien de geldzorgen je boven het hoofd?
Stapelen de schulden en boetes zich op en staan er regelmatig incassobureaus bij je op de stoep?

Dan is het tijd om er nu echt iets aan te gaan doen

Het liefst regel je natuurlijk al je geldzaken zelf. Maar als dat door welke oorzaak ook niet meer goed lukt, moet het op een andere manier. 

Beschermingsbewind kan uitkomst bieden. Daarbij wijst de rechtbank een onafhankelijke persoon aan om je geld en je bezittingen te beheren. We noemen dat een bewindvoerder. 

DKV is een betrouwbare bewindvoerder. Omdat wij ook deurwaarders zijn, weten we alles van schulden en schuldeisers, en kennen we je rechten. Zo kunnen we jouw belangen goed behartigen.

Wij helpen je je geldzaken op orde te brengen en te houden. Dat geeft lucht: geen angst voor hoge boetes of huisuitzetting. 

Onze aanpak is persoonlijk en open. Je kunt ons altijd bellen of een afspraak maken.

Wat kun je verwachten van ons als bewindvoerder?

Wat wij voor je doen en wat de verschillende stappen zijn, laten we heel duidelijk zien in een praatplaat.

Bekijk de praatplaat door op de afbeelding hiernaast te klikken.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat we ons werk integer en met respect doen. Wat dat inhoudt, hebben we vastgelegd in onze gedragscode. 

Zo brengen wij je op een persoonlijke, betrokken en betrouwbare manier van een
- saldo naar een + saldo!

En als ik niet tevreden ben over jullie werk?

DKV Bewindvoering werkt in nauw overleg met jou en streeft ernaar in goede harmonie met je samen te werken om jouw doel te bereiken: van een – saldo naar een + saldo. 

Je kunt ons ook altijd bereiken. Dus gaan er dingen niet zoals je zou willen, aarzel dan niet om dat aan te geven. Zodat je samen met je bewindvoerder kunt bekijken hoe het beter kan. 

Heb je desondanks een klacht? Laat dat dan aan je bewindvoerder weten. Je klacht wordt behandeld volgens ons klachtenreglement. Deze waarborgt dat je klacht eerlijk en objectief wordt beoordeeld.

Bekijk het klachtenreglement door op de afbeelding hiernaast te klikken.   

Wordt je leven beheerst door schulden, incassobureaus en deurwaarders?

DKV Bewindvoering helpt je je geldzaken op orde te brengen!

Wat kost het om DKV Bewindvoering in te schakelen?

De rechter stelt vast welke vergoeding een bewindvoerder ontvangt. Hiernaast zie je een actueel overzicht van de vergoedingen.

 

De vergoeding komt voor rekening van jou als klant. 
Als je niet in staat bent deze vergoeding te betalen, kan je in aanmerking komen voor bijzondere bijstand. Dat kan alleen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Je krijgt bijvoorbeeld geen bijzondere bijstand als je voldoende inkomen of spaargeld hebt.

Wanneer jij in aanmerking komt voor bijzondere bijstand, vraagt DKV Bewindvoering die voor je aan bij de gemeente. 

Waarom zou ik kiezen voor DKV Bewindvoering?

DKV Bewindvoering werkt op een open en persoonlijke manier met je samen en is altijd goed bereikbaar. Dus geen geheim adres of één vast spreekuur in de week

We ontmoeten je op ons kantoor, bij jou thuis of op een andere geschikte plek. We hebben regelmatig contact, en je kunt ons altijd bellen. Wel zo prettig.

DKV is betrouwbaar, ervaren en deskundig. En omdat wij ook deurwaarders zijn, weten we alles van schulden en schuldeisers, en kennen we je rechten. Zo kunnen we jouw belangen goed behartigen.