DKV Samen Sterk.

Ben jij zelfstandig bewindvoerder en geloof jij net als wij in kennis delen?

Regelmatig contact met collega’s is prettig en helpt je groeien in je vak. DKV Bewindvoering maakt het op verschillende manieren mogelijk kennis te delen en van elkaar te leren.

Verrijkingssessies.

DKV organiseert regelmatig verrijkingssessies waar wij samen met anderen werken aan kennisdeling en van elkaar kunnen leren.

Ons programma

Werken in een omgeving met andere bewindvoerders.

Hoe zou je het vinden een werkplek te hebben met andere bewindvoerders om je heen? Waar je kunt sparren en kennis met elkaar kunt delen? Waar je voor advies kunt terugvallen op de deskundigheid van gerechtsdeurwaarders en juristen?

Dat kan bij DKV Bewindvoering!

DKV Bewindvoering stelt werkplekken beschikbaar voor bewindvoerders. Dat biedt allerlei praktische voordelen: een bureau met alle faciliteiten en een ruimte om klanten te ontvangen. 

Maar bovendien tref je op die werkplek de bewindvoerders van DKV – betrokken bewindvoerders met hart voor hun klanten en een moderne, open manier van werken. 

Dat biedt volop mogelijkheden om kennis te delen en van elkaar te leren – als goede collega’s. Zodat je je klanten nog beter kunt helpen. 

Spreekt dit je aan?

Neem contact om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand formulier in!

Bedankt voor je bericht!

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.