Wie zijn wij?

DKV Bewindvoering is een jong en ambiteus bewindvoerderskantoor gevestigd in Nieuwegein.

Wij zijn gespecialiseerd in schuldenproblematiek en helpen u naar bestaande of maatwerktrajecten om u zo weer een stabiele basis te geven.

DKV Bewindvoering is onderdeel van Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser: u profiteert dus van alle kennis en strenge eisen waaraan een gerechtsdeurwaarder moet voldoen. Door onze jarenlange ervaring in de gerechtsdeurwaarderspraktijk zijn wij bij uitstek geschikt om samen met u aan de slag te gaan met uw schulden.

Voordat wij aan de slag gaan plannen wij altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of beschermingsbewind voor u de juiste oplossing is en of DKV Bewindvoering de organisatie is die bij u past. 


Waar staan wij voor?

Wij werken vanuit de visie dat je altijd met schulden aan de slag moet.
U heeft recht op financiele stabiliteit en een schuldeiser recht op betaling!
Goed contact met de schuldeiser is de belangrijkste voorwaarde om voor beide partijen tot een passende oplossing te komen.
Hierbij zetten wij onze kennis en ervaring als gerechtsdeurwaarderskantoor in: wij weten de juiste ingangen en weten wat schuldeisers verwachten.
Communicatie en het maken van passende betalingsafspraken voorkomt oploop van kosten en voorkomt dat de schuldeiser maatregelen neemt.

Zelfredzaamheid is het vermogen van mensen om zichzelf te redden met zo min mogelijk professionele ondersteuning en zorg.

Onze missie is dat mensen met schulden letterlijk weer ruimte in hun leven krijgen, bijvoorbeeld voor zelfontwikkeling, om zo te werken aan zelfredzaamheid. Uiteindelijk zorgt u weer zelf voor uw administratie! Samen maken we hiervoor een plan en stellen we doelen op.

 

Contactgegevens

Wilt u informatie over het aanvragen van beschermingsbewind?
Bent u op zoek naar een bewindvoerder?
Heeft u advies nodig, of zoekt u advies over iemand in uw omgeving?

Neem contact met ons op!

Hoe?

  • Vul het aanmeldformulier in
  • Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur
    op telefoonnummer 030 600 62 99
  • Stuur een e-mail naar bewindvoering@dkvnieuwegein.nl.